Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

S tím psychopatem se silným sociálním postavením máte naprostou pravdu.  .

0 0
možnosti
Foto

Jen tak mimochodem, všichni lidé pracující na jaderných elektrárnách musí každoročně absolvovat vyšetření zdravotního stavu a minimálně jednou za pět let absolvovat psychotesty.

Když jste ale primářem, soudcem, ministrem atd, nikdy žádné lékařské vyšetření absolvovat nemusíte. Ale co když se ten člověk mezitím zblázní?

1 0
možnosti

Výborný článek, dobře jste to napsal R^

Každý ať se zamyslí sám nad sebou. Hodit kamenem je velmi snadné.

1 0
možnosti

Tady ani tak nejde o to, jak "dostat primáře do polepšovny", ale o ochranu dětí, kterým ubližoval. Každá sestra v jeho okolí musela vidět, že to, co dělá, je špatné. Možná to ta sestra řekla i dalším pracovníkům nemocnice, ale nikdo se tomu nesnažil zabránit. To je na tom to strašné! Jde o ty trápené nevinné děti!

Když v Havličkově Brodě zjistili, že Zelenka zabíjel pacienty, ředitel ho propustil(!) a hned ho vzali v nemocnici v Jihlavě. Primář však podal trestní oznámení a rozjelo se stíhání. Před několika roky byl v televizi uváděn případ učitele homosexuála, který na jedné škole v Praze zneužíval chlapce. Ředitelka si ho předvolala a domluvili se na rozvázání pracovního poměru dohodou. Onen učitel nastoupil na další škole, tam se to opakovalo. Teprve na čtvrté škole na něho ředitelka podala trestní oznámení.

2 0
možnosti

A víte, kolik toho sestry vidí, že lékaři dělají špatně? A kolik toho lékaři vidí, že sestry dělají špatně?.

1 0
možnosti

Otevřeně vystoupit proti nadřízenému se rovná sebezničení. Na to každý nemá.

0 0
možnosti
  • Počet článků 257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1121x
Lékař, filosof

Seznam rubrik