Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Kdyby to bylo někdy před 100 lety, vybíral peníze na podporu vydávání časopisu Jiskra nebo jiný stranický projekt. Kdyby to bylo řekněme před 40 lety, soudil bych že jde o peníze na podporu národně-osvobozeneckého boje, vydávání časopisu Morning Star nebo něco podobného. Dneska mám však podezření, že soudruh poslanec se přidal k některým demokratickým poslancům a začal hrabat k sobě.

0 0
možnosti

Působí to tak, že mu banda podvodníků slíbila tučnou provizi, aby jim dodal kredit. Ale Švýcaři na to neskočili. Proč taky?

2 0
možnosti

Pomáhat je ovšem ochoten jen někomu. Zřejmě jen člověku s miliardovým kontem. Což je u komunisty s podivem. Tedy alespoň jsem neslyšel, že by pomáhal třeba nepříliš majetným babičkám s jejich finančními problémy. Ale můžu se mýlit, třeba to dělá tajně, stejně jako tajně pomáhal miliardáři.

2 0
možnosti

Dnes na rozdíl od migračního problému plný souhlas.

0 0
možnosti
Foto

K31a85r32e37l 65M97á18d85l67e

6. 12. 2015 18:17

Komunisti jsou strana pro obyčejné lidi. A když zlotřilý kapitalistický bankéř upře obyčejnému člověku přístup k jeho poctivě nastřádaným osmi miliardám, musí přijít statečný komunista, aby zjednal spravedlnost. Mně na tom vysvětlení nepřipadá vůbec nic podezřelého.

10 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS